Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Nu o să-ți vină să crezi: Cine sunt cei mai inteligenți din familia regală britanică

© AP Photo / Eddie MulhollandCoroană
Coroană - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Abonare
Un studiu făcut de cercetătorii britanici de la Oxford Royale au făcut un top al calității intelectuale a membrilor familiei regale britanice.
BUCUREȘTI, 27 dec - Sputnik. Primul loc din top este ocupat de către Meghan Markle, soția prințului Henry și, prin mariaj, ducesă de Sussex. Locul doi este ocupat de cumnata ei, viitoarea regină Kate Middleton, soția prințului William, moștenitorul tronului britanic, care ocupă locul al treilea.
Prințul Henry, soțul lui Meghan, nu se găsește între primii 10 ”inteligenți” ai familiei regale.
Meghan Markle a fost însă și în topul scandalurilor din interiorul familiei regale britanice în ultimii ani. De asemenea, este de remarcat faptul că titularele primelor două locuri sunt membri prin alianță ai familiei regale britanice.
Acest fapt poate da de gândit asupra intențiilor reale ale topului preluat copios de către presa internațională: tocmai subminarea, nu sublinierea autorității Casei regale britanice, transformată tot mai mult dintr-un model de monarhie, într-un izvor de subiecte de tip tabloid.
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Coronavirus
ONU îndeamnă omenirea să fie pregătită pentru o nouă pandemie
Fluxul de știri
0