Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Două măști suprapuse – obligatoriu de Crăciun

© AP Photo / Oded BaliltyCentru de vaccinare
Centru de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 25.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Din ajunul Crăciunului, guvernul Greciei a dispus obligativitatea purtării a două măști suprapuse pentru toate persoanele ce se găsesc în spații publice închise. Această măsură este considerată necesară pentru combaterea pandemiei Covid 19.
CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Pe lângă obligativitatea purtării a două măști suprapuse pentru toate persoanele ce se găsesc în spații publice închise, guvernul grec condiționează intrarea turiștilor în Grecia de două teste PCR negative.
Evenimentele și serbările publice de Crăciun și Anul Nou sunt interzise.
Ministrul grec al Sănătății, Thanos Plevris, a anunțat că după 1 ianuarie urmează să fie propus și aprobat un nou pachet de restricții și că autoritățile urmăresc cu îngrijorare evoluția pandemică din țară.
În Grecia, 65,7% din populație este vaccinată anti-covid cu schema completă. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate 20.126 de decese atribuite Covid-19 și peste un milion de cazuri de infecție cu Sars-Cov 19.
Purtarea măștii în Italia, coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 24.12.2021
Internațional
Italia a introdus purtarea obligatorie a măștilor în stradă și în anumite locații
Fluxul de știri
0