Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

NATO a amăgit în mod obraznic Rusia, a spus Putin

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaPutin în cadrul tradiționalei conferințe de presă anuale.
Putin în cadrul tradiționalei conferințe de presă anuale. - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Abonare
Putin a vorbit despre promisiunile NATO de a nu se muta spre Est: Rusia a fost amăgită, pur și simplu amăgită fără scrupule.
CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a comentat promisiunile făcute anterioare de NATO de a nu se muta spre Est și a spus că Rusia a fost înșelată, scrie Ria Novosti.
"Nici un centimetru spre Est, ne-au spus în anii '90. Și ce dacă? A-mă-gi-tă. Pur și simplu amăgită fără scrupule. Cinci valuri de extindere a NATO. Și acum deja, vă rog, în România, în Polonia, apar sisteme corespunzătoare. Despre ce este vorba. Nu noi amenințăm pe cineva. Noi am ajuns la granițele SUA? Sau la granițele Marii Britaniei? La noi au venit", a spus Putin în cadrul tradiționalei conferințe de presă anuale.
Amintim că în acest an tradiționala conferință de presă de la final de an a președintelui rus Vladimir Putin se va desfășura în format offline în sala centrală de expoziții „Manej”.
Înainte de pandemie, erau acreditați pentru eveniment peste o mie de persoane. Acum vor fi doar puțin peste 500. Acestea sunt noile cerințe sanitare.
În sală se vor afla reprezentații presei străine și cei ai presei rusești de nivel național.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Rusia
Putin: Ce s-ar întâmpla dacă la hotarul SUA vor fi plasate rachete
Fluxul de știri
0