Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon anunță proteste împotriva guvernării: Vezi când vor ieși în stradă

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2021
Abonare
În primăvara vor fi proteste masive împotriva guvernării declară președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon.
CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. În primăvara vor fi proteste masive împotriva guvernării declară președintele de onoare al PSRM Igor Dodon. Potrivit acestuia, tensiunea în societate crește și oamenii nu vor mai putea să rabte. Oficialul a mai menționat în cadrul unei emsiuni televizate că protestele ar trebui să fie civice, apolitice, pentru a revendica cerințe ce țin de îmbunătățirea situației cetățenilor.
”Oameni nu sunt proști, oameni tot văd. Și o să le dea aprecierea la momentul potrivit. Eu cred că nu o să poată evita proteste masive în primăvară. Oamenii trebuie să înceapă să iasă la proteste singuri. Ele sunt inevitabile pentru că presiunea și tensiunea în societate va crește. Și va crește esențial în următoarele luni”, a declarat Igor Dodon.
Igor Dodon a mai adăugat că cei de la PAS fac greșeli mari și nu îndeplinesc promisiunile făcute în campania electorală, iar acest lucru va fi sancționat de oameni. Președintele de onoare al PSRM intuiește că oamenii vor ieși în stradă în primăvară pentru a le da aprecierea potrivită.
Марш сторонников Блока коммунистов и социалистов - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2021
Politică
Apel către forțele de stânga și popor: Dodon vrea o mișcare națională
Fluxul de știri
0