Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accesul la târgurile de Crăciun: Regulile stabilite de Comisia Sănătate Publică

© Sputnik / Mihai CarausНовогодние елки на Ботанике Кишинев 2021
Новогодние елки на Ботанике Кишинев 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2021
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stablit un set de măsuri care trebuie respectate pentru a putea participa la târgurile de Crăciun.
CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. Fiecare participant la târgurile de Crăciun organizate în Republica Moldova va trebui să poarte mască de protecție pe toată durata aflării în spațiul târgului. Excepție de la această regulă vor face doar copiii de până la 12 ani. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care a avut loc pe 21 decembrie.
Potrivit hotărârii, care a fost publicată miercuri, 22 decembrie, personalul și comercianții care vor participa la aceste evenimente vor trebui să dețină certificat COVID-19.

Totodată, băuturile și alimentele vor trebui consumate doar în locurile special amenajate. Rămâne în vigoare obligativitatea respectării distanței fizice, de cel puțin un metru, dintre persoane.

Amintim că Guvernul organizează în acest an propriul târg de Crăciun. Luminițele se vor aprinde în data de 24 decembrie, în scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”.
Pe lângă tradiționalul „Târg de Crăciun”, din centrul Capitalei, se vor desfășura și concerte în mai multe raioane ale țării, iar programul artistic „Povestea de iarnă” va răsuna în orfelinate și centre de plasament din mai multe sate și orașe ale Republicii Moldova.
Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Societate
Ceban: Târgul de Crăciun al Guvernului dă peste cap reparația unei străzi importante
Fluxul de știri
0