Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A nins peste Moldova! Cum se circulă pe drumurile din țară - FOTO

© Sputnik / Osmatescozăpadă
zăpadă - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Astăzi a nins aproape în toată Moldova. Zăpada a reușit să se așterne deja peste drumurile din țară.
CHIȘINĂU, 21 dec - Sputnik. A nins în mai multe localități ale țării. Fulgii au acoperit într-un strat subțire drumurile din țără.
Iată cum arată drumurile din țară surprinse de camerele de supraveghere ale Agenției Naționale ale Drumurilor.
Așa cum au prognozat meteorologii, astăzi vremea în Moldova este determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul este noros, iar vântul suflă din nord spre vest, de la moderat la puternic, izolat cu intensificări.

Pe 21 decembrie, ziua se așteaptă maxime între -1 și -6 grade Celsius.

În data de 21 decembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la -5 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între -1 și -4 grade, iar în raioanele de centru între -2 și -5 grade Celsius, anunță meteorologii.
Miercuri, 22 decembrie, vremea nu se va schimba esențial. Temperaturi scăzute se vor înregistra până în data de 24 decembrie. În această perioadă, pe timp de noapte vom avea minime de până la -12 grade Celsius, iar ziua mercurul în termometre va urca până la 0 grade, potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
iarnă - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Ger și viscol în Capitală: Imagini incredibile cu ninsoarea de astăzi - Video
Din data de 25 decembrie valorile termice vor înregistra o ușoară creștere. Pe timp de noapte vom avea temperaturi între 6 și +6 grade, iar ziua se vor înregistra între +2 și +11 grade Celsius. O astfel de prognoză meteo este anunțată până la 27 decembrie.
Fluxul de știri
0