Ger și viscol în Capitală: Imagini incredibile cu ninsoarea de astăzi - Video

© Sputnik / Miroslav Rotariiarnă
iarnă - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Abonare
După cum au promis meteorologii, astăzi în Capitală cad primii fulgi de nea.
CHIȘINĂU, 21 dec - Sputnik. Ger și viscol în Capitală. Fulgi mari de nea acoperă pământul cu un strat subțire de zăpadă.
Așa cum au prognozat meteorologii, astăzi vremea în Moldova este determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul este noros, iar vântul suflă din nord spre vest, de la moderat la puternic, izolat cu intensificări.

Pe 21 decembrie, ziua se așteaptă maxime între -1 și -6 grade Celsius.

În data de 21 decembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la -5 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între -1 și -4 grade, iar în raioanele de centru între -2 și -5 grade Celsius, anunță meteorologii.
Miercuri, 22 decembrie, vremea nu se va schimba esențial. Temperaturi scăzute se vor înregistra până în data de 24 decembrie. În această perioadă, pe timp de noapte vom avea minime de până la -12 grade Celsius, iar ziua mercurul în termometre va urca până la 0 grade, potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
Зима в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Vremea se răcește: Ce maxime ne așteaptă astăzi
Din data de 25 decembrie valorile termice vor înregistra o ușoară creștere. Pe timp de noapte vom avea temperaturi între 6 și +6 grade, iar ziua se vor înregistra între +2 și +11 grade Celsius. O astfel de prognoză meteo este anunțată până la 27 decembrie.
Fluxul de știri
0