Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a anunțat câte atacuri teroriste au fost prevenite de la începutul anului

© Photo : POOL / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 20.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat câte atacuri teroriste au fost prevenite de la începutul anului în țară.
CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că în 11 luni ale anului curent în țară au fost prevenite 61 de crime de natură teroristă, inclusiv 32 de atacuri teroriste și este important să se muncească eficient și în continuare în lupta cu terorismul.

„În prezent, situația internațională dificilă, caracterul și amploarea provocărilor și riscurilor actuale impun cerințe sporite față de activitatea serviciilor speciale. În primul rând, în ceea ce privește soluționarea sarcinii dumneavoastră principale: lupta dură și fără compromisuri împotriva terorismului. În ultimii ani, în acest sector complicat și extrem de responsabil se înregistrează succese importante și o dinamică în general pozitivă", a declarat Putin într-un mesaj video de felicitare adresat angajaților organelor de securitate, care a fost publicat pe site-ul postului TV ”Zvezda”, citat de RIA Novosti.

Potrivit șefului statului, s-a reușit o reducere cardinală a pericolului terorist.
„În ultimii 11 ani au fost prevenite peste 200 de atacuri teroriste. Iar numărul crimelor cu caracter terorist comise în această perioadă s-a redus de câteva ori. Majoritatea covârșitoare a acestor infracțiuni sunt curmate la stadiul de pregătire. Astfel, în 11 luni ale anului în curs, datorită coordonării și operativității dumneavoastră, au fost prevenite 61 de astfel de crime, inclusiv 32 de atacuri teroriste. Aceasta este un rezultat bun, dar există încă multe probleme”, a spus Putin.
El a adăugat că „este important să acționăm și în continuare combativ și eficient”. „Cu coordonarea Comitetului Național Antiterorist, să fie lichidate celulele grupărilor teroriste internaționale, să fie identificate și suprimate contactele acestora, activitatea subversivă a recrutorilor și emisarilor. Printre alte sarcini prioritare se numără continuarea tacticii ofensive în activitatea de contraspionaj și combaterea corupției, asigurarea unei protecții sigure a frontierelor de stat”, a adăugat președintele.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Rusia
Putin: Guvernul rus era plin de ofițeri CIA
Fluxul de știri
0