Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Focuri de armă la Băcioi: Un bărbat de 39 de ani a fost împușcat

CC0 / / Pistol
Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 19.12.2021
Abonare
Un bărbat a fost reținut pentru comiterea unui omor la Băcioi.
CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Un bărbat a fost împușcat de un cunoscut de-al său în urma unui conflict. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 18 decembrie în localitatea Băcioi, municipiul Chișinău.
Potrivit Poliției Capitalei, la locul faptei forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, împreună cu alți cunoscuți au consumat băuturi alcoolice la bănuit acasă. Între victimă și suspect s-a iscat un conflict. Bănuitul, care avea asupra sa o armă pe care o deținea legal, a efectuat șase împușcături în direcția victimei. Bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței.
Individul în vârstă de 37 de ani, care a efectuat împușcăturile, este locuitor al comunei Băcioi și a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție a municipiului Chișinău.
La examinare de către medicul legist, pe suprafața corpului, și anume în regiunea capului și pieptului, au fot depistate patru plăgi provocate de împușcătură.
Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Acesta și-a recunoscut vinovăția. Arma de model CZ P 10C calibru 9x19m a fost ridicată. Bărbatul este cercetat penal pentru omor, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.
Pistol  - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2021
Accidente
Focuri de armă la Nisporeni: Un bărbat și-a împușcat concubina în abdomen
Fluxul de știri
0