Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Focuri de armă la Nisporeni: Un bărbat și-a împușcat concubina în abdomen

© Photo : АО ЦНИИТОЧМАШPistol
Pistol  - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2021
Abonare
Caz cutremurător în raionul Nisporeni. Un bărbat și-a împucat din răzbunare concubina, anunță poliția.
CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Un bărbat de 53 de ani și-a împușcat în abdomen concubina de 47 de ani, a precizat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni Cristina Vicol.
Oamenii legii anunță că totul s-a întâmplat după o ceartă dintre cei doi. Bărbatul, care era în stare de ebrietate, ar fi recurs la acest gest „cu scopul de a se răzbuna”. Arma din care a fost efectuată împușcătura era deținută ilegal.
Femeia a suferit o plagă, dar cu toate acestea a reușit să meargă la un vecin și să ceară ajutor. Ultimul a chemat poliția, iar oamenii legii au anunțat medicii.
O ambulanță sosită la fața locului a preluat femeia și a dus-o la spital. Aceasta se află acum la reanimare și urmează să-i fie efectuată o intervenție chirurgicală.

„Fiind evaluată situația și riscul la care pot fi supuși angajații, precum și faptul că făptașul a fost condamnat anterior pentru omor, de către grupa operativă la fața locului a fost aplicate forța fizică prin răsucirea mâinilor la spate și aplicarea mijloacelor speciale (cătușele)”, precizează poliția.

Poliția a deschis un dosar penal.
Fluxul de știri
0