Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia este gata să ofere gratuit Sputnik Light altor țări

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaDiscursul lui Vladimir Putin la summitul BRICS
Discursul lui Vladimir Putin la summitul BRICS - Sputnik Moldova, 1920, 17.12.2021
Abonare
Vaccinul într-o singură doză este utilizat pentru vaccinări de rapel.
CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că Rusia este pregătită să furnizeze vaccinul Sputnik Light altor țări pentru imunizare de rapel, relatează RIA Novosti.
„În acest sens, desigur, putem chiar să propunem medicamentele pe care le avem deja, mă refer la medicamentul nostru pentru vaccinarea de rapel, inclusiv pentru țările europene, dacă, desigur, au o asemenea nevoie și dorință”, a spus Putin la congresul Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia.
Putin a mai spus că Rusia, pe fondul răspândirii tulpinii de coronavirus omicron, este pregătită să împărtășească experiențele sale cu alte țări.
Anterior, Organizația Mondială a Sănătății, în urma unei reuniuni de urgență, a decis să clasifice o nouă variantă a coronavirusului descoperită în Africa de Sud drept îngrijorătoare. Noua tulpină - B.1.1.529 - a fost denumită de OMS cu litera greacă omicron.
Fluxul de știri
0