Horoscop 2022 pentru toate zodiile: Ce ne așteaptă în anul Tigrului de Apă

© Sputnik / Илья Наймушин / Accesați arhiva multimediaМероприятие в зоопарке "Роев ручей" в честь Международного дня тигра
Мероприятие в зоопарке Роев ручей в честь Международного дня тигра - Sputnik Moldova, 1920, 17.12.2021
Abonare
Anul care vine este al Tigrului de Apă, conform calendarului chinezesc. Ce semne zodiacale se vor îmbogăți în 2022 și cine va avea noroc în dragoste - citiți horoscop.
Zile numărate au mai rămas până la Revelion - momentul în care poți visa și spera la ce este mai bun. Mulți dintre noi vor să privească cu un ochi în viitor și să afle ce ne promite 2022.
Ce semne ale zodiacului vor avea noroc în relațiile de dragoste în noul 2022 și cine ar trebui să fie mai atent în alegerea partenerilor și să nu-și piardă capul în noile relații.
Astrologul Tiana Atlas a explicat pentru Piatîi Kanal la ce să se aștepte și la ce ar trebui să fie pregătiți reprezentanții cercului zodiacal în noul an.
În opinia ei, astrele vor fi favorabile în raport cu toate semnele zodiacului, iar anul Tigrului Albastru de Apă va aduce schimbări în viața personală.

Horoscop dragoste 2022

Horoscop Berbec 2022 (21 martie - 19 aprilie)
Berbecul în 2022 se va concentra pe carieră. Cu toate acestea, horoscopul arată că acest semn zodiacal nu trebuie să uite de relații.
„O perioadă deosebit de bună pentru aceasta va fi în august și octombrie”, a spus expertul.
Celor care sunt deja într-o relație, stelele le recomandă să dea dovadă de maximă înțelegere față de partenerul lor. Respectă-i hobby-urile și interesele și vei descoperi o nouă personalitate interesantă.
Horoscop Taur 2022 (20 aprilie - 20 mai)
Anul care vine pregătește pentru Taur o mulțime de schimbări. Stelele spun că va exista o oportunitate de a-ți schimba drastic viața. O mulțime de lucruri noi pentru Taur încep mai ales în sfera dragostei.
"Din ianuarie până în martie, ai putea fi cerut în căsătorie. Dar, din păcate, dacă partenerul tău este frivol, relația s-ar putea încheia", a spus astrologul Tiana Atlas.
Potrivit specialistului, există șanse mari pentru o întâlnire care va decide soarta în mai și octombrie.
Horoscop Gemeni 2022 (21 mai - 21 iunie)
Gemenii în 2022 au toate șansele să construiască o relație fericită. Dar pentru că asta este necesar să renunți la toate fricile și îndoielile. Stelele recomandă să faceți acest lucru deja în ianuarie 2022.
„Cea mai romantică perioadă va fi sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie și octombrie”, a spus astrologul Tiana Atlas.
Horoscop Rac 2022 (22 iunie - 22 iulie)
Horoscopul arată că Racii în 2022 se pot confrunta cu răceala partenerului lor. Dar acest lucru nu va dura mult.
„Deja în februarie, martie și aprilie, romantismul pur și simplu va deborda”, a avertizat expertul.
Racii își vor duce relația la următorul nivel în 2022. Începând din iunie, povestea lor amoroasă se poate transforma în căsătorie.
Horoscop Leu 2022 (23 iulie - 22 august)
Viața personală a Leilor în 2022 nu va fi ușoară. Horoscopul arată că este posibil ca sentimentele să treacă testul de rezistență. Acest lucru este probabil mai ales în martie. Cu toate acestea, în aprilie situația se va stabiliza.
„Lunile de vară pot fi numite bune pentru a-ți cunoaște sufletul pereche”, a explicat specialistul.
Dar, așa cum arată horoscopul, este puțin probabil ca această relație să ducă la o dragoste de lungă durată. Astrele îl îndeamnă pe Leu să nu aștepte o dragoste fabuloasă de la un partener în 2022.
Horoscop Fecioară 2022 (23 august - 22 septembrie)
Fecioara va avea noroc în sfera dragostei. O perioadă deosebit de interesantă va fi din ianuarie până în martie, poate apărea dorința de a avea un copil.
"Aprilie nu va fi o lună monotonă. Pe de o parte, se așteaptă dragoste incredibilă. Pe de altă parte, ar putea fi idealizat un partener care poate ascunde ceva în acest moment", avertizează astrologul Tiana Atlas.
Din luna mai, va avea ocazia să cunoască o persoană bogată care, în viitor, s-ar putea dovedi a fi partenerul ei.
Horoscop Balanță 2022 (23 septembrie - 23 octombrie)
Ar fi bine ca Balanța să dezvolte o relație serioasă. Romantismul în acest moment este mai bine să fie lăsat pe planul doi.
„Începând de la jumătatea lunii mai până la sfârșitul anului, numărul doritorilor de a se căsători va crește semnificativ”, a spus astrologul Tiana Atlas.
Momentul propice pentru nuntă va începe în august. Judecând după horoscop, prima jumătate a anului va fi în general foarte favorabilă pentru Balanță în domeniul relațiilor personale.
Horoscop Scorpion 2022 (24 octombrie - 22 noiembrie)
Scorpionii, gata să lucreze la îmbunătățirea relațiilor, vor atinge un nou nivel de auto-dezvoltare
„Perioada iubirii și a dragostei va avea loc în aprilie 2022”, a spus expertul.
În iunie, relația cu Scorpionul va deveni mai serioasă. Dar deja în noiembrie sau decembrie se poate contura o criză în ele. Cu toate acestea, situația se va schimba în bine până în decembrie.
Horoscop Săgetător 2022 (23 noiembrie - 21 decembrie)
Pentru Săgetător, anul Tigrului va fi o perioadă de bun augur. Prima jumătate va fi deosebit de reușită.
"Dacă ești singur, cu siguranță îți vei întâlni perechea. Puternic, strălucitor, degajat. Cei care sunt într-o relație vor decide să se căsătorească", a spus astrologul Tiana Atlas.
Veștile bune se așteaptă în acele familii care încearcă de mult timp să devină părinți.
Horoscop Capricorn 2022 (22 decembrie - 20 ianuarie)
Primele trei luni din 2022 pentru Capricorni vor fi cele mai bune în sfera dragostei. Mulți reprezentanți ai acestei zodii vor legitima relația.
Iunie va fi, de asemenea, un moment bun pentru viața personală. Dar în septembrie și noiembrie viața personală a Capricornilor se stabilizează. Va fi un moment potrivit atât pentru romantism, cât și pentru un sentiment mai serios.
Horoscop Vărsător 2022 (21 ianuarie - 18 februarie)
Pentru Vărsător, 2022 va fi o perioadă de libertate.
"Există șansa de a întâlni o persoană interesantă ca tine. Și poate chiar să te muți împreună în alt oraș sau țară", a spus specialistul.
Cele mai favorabile luni pentru relația de dragoste a Vărsătorului vor fi martie, aprilie și iulie. Cu toate acestea, o relație interesantă poate apărea și în august.
Horoscop Pești 2022 (19 februarie - 20 martie)
Noul an va fi favorabil pentru Pești. Cel mai bine, lucrurile din viața personală a reprezentanților acestei zodii, judecând după horoscop, vor fi din ianuarie până în martie, în iulie și în septembrie. Aceste luni sunt cel mai bun moment pentru o relație.
"La sfârșitul lunii iulie, poate apărea o persoană pentru care Peștii își vor pierde capul. Dar în septembrie va deveni clar daca aceasta este o relație serioasă sau nu", a spus astrologul Tiana Atlas.
Horoscopul arată că Peștii în 2022 nu ar trebui să idealizeze un partener.
Fluxul de știri
0