Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații sunt așteptați din nou la ședință: Ce subiecte importante sunt pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O nouă ședință a Parlamentului - deputații se întrunesc pentru a examina mai multe proiecte de legi.
CHIȘINĂU, 16 dec - Sputnik. Parlamentarii se întrunesc astăzi în ședință, la ora 11:00. Decizia a fost luată miercuri de către Biroul permanent al Parlamentului. Pe ordinea de zi a deputaților sunt mai multe subiecte importante.
Astfel, parlamentarii urmează joi să supună votului în lectură finală proiectele pentru modificarea Legii cu privire la organizațiile necomerciale, Legii asistenței sociale și Legii cu privire la ajutorul social, Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice și Legii cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, Legii cu privire la activitatea hidrometeorologică, precum și proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.
Totodată, deputații vor trebui să examineze și să supună votului proiectele modificare a Legii privind sistemul public de asigurări sociale, cu privire la modificarea Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și pentru modificarea Regulamentului Parlamentului. Acestea vor fi votate în prima lectură.
De asemenea, în prima lectură urmează a fi aprobate proiectele de modificare a Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova, Codului funciar, precum și proiectul pentru completarea Legii privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Politică
Voronin a încercat să afle statutul juridic al drapelului european în Parlament
Fluxul de știri
0