Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski s-a vaccinat a șaptea oară

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaLiderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski
Liderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Abonare
Liderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski, s-a vaccinat pentru a șaptea oară împotriva COVID-19.
CHIȘINĂU, 15 dec - Sputnik. Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusă, Vladimir Jirinovski a anunțat că a primit a șaptea doză de vaccin împotriva coronavirusului.

„Vaccinați-vă, prieteni. Mai devreme, m-am vaccinat cu Sputnik V și de data aceasta cu CoviVac de la Centrul Ciumakov. Acesta este un vaccin clasic cu un virus inactivat, o tehnologie care a fost testată de zeci de ani. În total, aceasta este a șaptea injecție pentru mine din septembrie 2020”, a scris el pe canalul său Telegram, fiind citat de RIA Novosti.

Politicianul a menționat că nu s-a îmbolnăvit niciodată de COVID-19. Vorbind despre starea lui, el a precizat că se simte bine.
În același timp, Jirinovski și-a exprimat regretul din cauza reticenței multor ruși de a se vaccina. "Coronavirusul continuă să se răspândească pe planetă <...>. Cu toate acestea, jumătate din populația Federației Ruse nu a conștientizat încă că trebuie să se vaccineze", a adăugat el.
În octombrie, liderul Partidului Liberal Democrat a declarat că din toamna anului trecut a primit șase doze de vaccinuri împotriva COVID-19, inclusiv una nazală. I s-au făcut patru injecții cu Sputnik V și Sputnik Light, încă două cu KoviVac. Potrivit acestuia, a suportat bine toate injecțiile, „n-a avut nici cea mai mică febră”.
Politicianul a spus că nu i-a fost frică să se vaccineze, întrucât „din tinerețe a obișnuit să fie vaccinat: împotriva rujeolei, împotriva tifosului, împotriva variolei, împotriva gripei”, care sunt „cea mai bună asigurare împotriva unei boli periculoase”.
Владимир Жириновский и Ренато Усатый подписали договор о межпартийном сотрудничестве  - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2020
Politică
Partidul lui Jirinovski rupe relațiile cu partidul lui Usatîi
Fluxul de știri
0