Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski s-a vaccinat a șaptea oară

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiLiderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski
Liderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Liderul Partidului Liberal Democrat din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski, s-a vaccinat pentru a șaptea oară împotriva COVID-19.
CHIȘINĂU, 15 dec - Sputnik. Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusă, Vladimir Jirinovski a anunțat că a primit a șaptea doză de vaccin împotriva coronavirusului.

„Vaccinați-vă, prieteni. Mai devreme, m-am vaccinat cu Sputnik V și de data aceasta cu CoviVac de la Centrul Ciumakov. Acesta este un vaccin clasic cu un virus inactivat, o tehnologie care a fost testată de zeci de ani. În total, aceasta este a șaptea injecție pentru mine din septembrie 2020”, a scris el pe canalul său Telegram, fiind citat de RIA Novosti.

Politicianul a menționat că nu s-a îmbolnăvit niciodată de COVID-19. Vorbind despre starea lui, el a precizat că se simte bine.
În același timp, Jirinovski și-a exprimat regretul din cauza reticenței multor ruși de a se vaccina. "Coronavirusul continuă să se răspândească pe planetă <...>. Cu toate acestea, jumătate din populația Federației Ruse nu a conștientizat încă că trebuie să se vaccineze", a adăugat el.
În octombrie, liderul Partidului Liberal Democrat a declarat că din toamna anului trecut a primit șase doze de vaccinuri împotriva COVID-19, inclusiv una nazală. I s-au făcut patru injecții cu Sputnik V și Sputnik Light, încă două cu KoviVac. Potrivit acestuia, a suportat bine toate injecțiile, „n-a avut nici cea mai mică febră”.
Politicianul a spus că nu i-a fost frică să se vaccineze, întrucât „din tinerețe a obișnuit să fie vaccinat: împotriva rujeolei, împotriva tifosului, împotriva variolei, împotriva gripei”, care sunt „cea mai bună asigurare împotriva unei boli periculoase”.
Владимир Жириновский и Ренато Усатый подписали договор о межпартийном сотрудничестве  - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2020
Politică
Partidul lui Jirinovski rupe relațiile cu partidul lui Usatîi
Fluxul de știri
0