Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă două cazuri noi cu varianta OMICRON la graniță cu Moldova

© Inquam Photos / Virgil SimonescuCOVID-19
COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Abonare
Încă două cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, anunță Ministerul Sănătății de peste Prut.
CHIȘINĂU, 15 dec - Sputnik. Ministerul Sănătății din România a anunța astăzi încă două cazuri noi cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2.

”Este vorba despre două femei în vârstă de 41 de ani, respectiv 39 de ani din București. Una dintre acestea a călătorit în Marea Britanie, iar cea de -a doua este contact direct a unor persoane care au călătorit tot în Marea Britanie”, este menționat pe site-ul ministerului român.

Ambele persoane sunt vaccinate anti-Covid 19, starea lor de sănătate fiind una bună. Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 10 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2.
Ministerul Sănătăţii a anunţat în data de 4 decembrie că primele două cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, fiind vorba despre un bărbat şi o femeie, pacienţi din Vaslui şi Braşov, asimptomatici, care s-au întors în 30 noiembrie cu cursa specială din Africa de Sud. Femeia are vârstă de 48 de ani, iar bărbatul - de 59 de ani.
Termometrie - Sputnik Moldova, 1920, 05.12.2021
Coronavirus
Omicron a ajuns în România: Guvernul a convocat o ședință de urgență
Fluxul de știri
0