Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

O nouă ședință a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău - Când va avea loc

© Sputnik / Anatolii KiriakCarabinieri
Carabinieri - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău ar putea să se convoace într-o nouă ședință. Iată care este motivul.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău urmează să se convoace în această săptămână în ședință. Anunțul a fost făcut de șeful interimar al Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a municipiului Chișinău, Boris Gîlcă, în cadrul ședinței serviciilor primăriei din această dimineață.
"În această săptămână ne propunem să convocăm ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, unde ne trebuie părerea experților și specialiștilor pentru cele măsuri care trebuie să le întreprindem împreună anumite măsuri către un potențial val pandemic, dar și pentru gestionarea situației epidemiologice curente a tuturor acțiunilor în municipiu", a declarat Boris Gîlcă.
De la începutul pandemiei de coronavirus, în țara noastră s-au infectat peste 369 de mii de persoane, iar 9 368 de oameni au pierdut lupta cu viața în urma complicațiilor provocate de virus.
Alertă cu bombă la judectoria Chișinău, sediul Centru - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Societate
Ultima oră: Alertă cu bombă la două Judecătorii din Capitală
Fluxul de știri
0