Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alertă cu bombă la două Judecătorii din Capitală

© SputnikAlertă cu bombă la judectoria Chișinău, sediul Centru
Alertă cu bombă la judectoria Chișinău, sediul Centru - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru și Buiucani.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Judecătoria Chișinău, sediul Centru și Buiucani, este din nou ținta unei alerte cu bombă. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, pentru Sputnik Moldova.
Potrivit poliție, un bărbat a sunat în această dimineață, în jurul orei 08:25, la serviciului unic 112 și a anunțat că în incinta Judecătoriilor Chișinău sediul Buiucani și Centru, amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.
La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.
Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta ambelor clădiri.
La moment toate serviciile specializate activează la fața locului. Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea persoanei care a efectuat apelul.
Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Societate
Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Ziua Sfântului Andrei
Fluxul de știri
0