Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin a discutat cu Johnson problema extinderii NATO spre Est

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin,
Vladimir Putin, - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Putin i-a vorbit premierului britanic despre necesitatea lansării de urgență a negocierilor pentru încheierea unor acorduri care să excludă extinderea NATO spre Est.
CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat în discuția cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, că este necesară demararea de urgență a negocierilo pentru elaborarea unor înțelegeri clare care ar exclude orice extindere a NATO spre Est, informează serviciul de presă al Kremlinului, citat de RIA Novosti.
“Vladimir Putin a declarat că este necesară lansarea de urgență a negocierilor pentru elaborarea unor acorduri internaționale care ar exclude extinderea NATO spre Est, precum și orice desfășurare în statele vecine, în primul rând în Ucraina, a armamentelor care ar putea reprezenta o amenințare pentru Rusia”, este menționat în comunicat.
"Rusia va înainta proiecte ale unor astfel de documente", precizează administrația prezidențială.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Editoriale
Vestul se teme că Putin va recrea URSS. Ar trebui să se teamă de altceva
Fluxul de știri
0