Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu participă la Summit-ul Parteneriatului Estic - detalii

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Accesați arhiva multimedia5-й Саммит Восточного партнерства в Брюсселе
5-й Саммит Восточного партнерства в Брюсселе - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Președintele Republicii Moldova va participa la Summit-ul Parteneriatului Estic.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic care se va desfășura în perioada 14-15 decembrie la Bruxelles. Șeful statului are planificate întrevederi cu mai mulți șefi de state și de guverne din țările Parteneriatului Estic și Uniunii Europene. La fel, sunt programate întrevederi cu înalți oficiali ai Uniunii Europene.
Serviciul de presă al Președinției anunță că, pe 14 decembrie, Maia Sandu va ține un discurs în deschiderea celei de-a zecea reuniuni a Conferinței autorităților regionale și locale din cadrul Parteneriatului Estic, care întrunește primari și lideri locali din regiune și din statele europene. Pe 15 decembrie, președintele va participa, alături de omologii săi din alte țări, la Summitul Parteneriatului Estic unde de asemenea va ține un discurs.
Parteneriatul estic are drept obiectiv consolidarea asocierii politice și a integrării economice a șase țări partenere din Europa de Est și Caucazul de Sud cum ar fi Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina
Майя Санду встретилась с президентом Польши Анджей Дуда - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Politică
Sandu: Contăm pe sprijinul Poloniei în cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic
Fluxul de știri
0