Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Lipsă de vaccin Sputnik V și Johnson & Johnson - Gîlca: Populația ne sună

© Sputnik / Mihai CarausВ Кишинев прибывает новая партия вакцины "Спутник V"
В Кишинев прибывает новая партия вакцины Спутник V - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Autoritățile municipale anunță că în Capitală s-au epuizat stocurile de vaccin Sputnik V și Johnson & Johnson.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Lipsă de vaccin Sputnik V și Johnson & Johnson în Capitală. Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al direcției Sănătate a municipiului Chișinău, Boris Gîlca, în cadrul ședinței serviciilor primăriei din această dimineață.

"În municipiul Chișinău nu avem disponibil două tipuri de vaccin. Este vorba despre vaccinul Johnson & Johnson și Sputnik V. Aceste două tipuri de vaccinuri s-au epuizat. Populația ne sună, populația solicită", a spus Gîlca.

În context, șeful adjunct al direcției Sănătate a municipiului Chișinău a menționat că a solicitat reprezentanților Ministerului Sănătății să procure aceste două tipuri de vaccin.
"Noi solicităm colegilor de la Ministerul Sănătății pentru a avea sau face public acest plan de procurări strategice pentru vaccinuri și să cumpere inclusiv aceste vaccinuri care au o solicitare mai înaltă la populație. În așa fel vom crește și rata de vaccinare", a declarat Gîlca.
Carabinieri - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Coronavirus
O nouă ședință a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău - Când va avea loc
Amintim că de la începutul campaniei de vaccinare în țara noastră, care a început pe 2 martie, s-au administrat 1 681 763 de doze de vaccin, iar peste 956 de mii de cetățeni s-au vaccinat cu schema completă.
Fluxul de știri
0