Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu toți vor putea să participe: Cum se vor desfășura petrecerile corporative în acest an

© Sputnik / Aleksei Naumov petrecere
petrecere - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
În acest an se vor putea desfășura petrecerile corporative, însă nu toți vor putea participa.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Agenții economici HORECA și organizatorii de festivități vor putea organiza în acest an mese festive și corporative, însă cu respectarea unor condiții. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.
"În ajunul sărbătorilor de iarnă, rog toți agenții economici HORECA și organizatorii de festivități, în cazul dacă vor organiza mese festive și corporative - să le organizeze conform regulilor de sănătate publică: cu număr limitat, cu păstrarea distanței fizice între scaune și mese, cu accesul strict doar al celor cu certificate de vaccinare, teste negative sau certificat medical că persoana a fost bolnavă de COVID", a scris Ceban.
Amintim că în această dimineață șeful adjunct al direcției Sănătate a municipiului Chișinău, Boris Gîlcă, a anunțat că în această săptămână Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău ar putea să se convoace într-o nouă ședință.
"În această săptămână ne propunem să convocăm ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, unde ne trebuie părerea experților și specialiștilor pentru cele măsuri care trebuie să le întreprindem împreună anumite măsuri către un potențial val pandemic, dar și pentru gestionarea situației epidemiologice curente a tuturor acțiunilor în municipiu", a declarat Boris Gîlcă.
Carabinieri - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Coronavirus
O nouă ședință a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău - Când va avea loc
Fluxul de știri
0