Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Certificatul de vaccinare COVID-19 va fi recunoscut în Israel

© AFP 2024 / ERIC LALMANDCertificat de vaccinare electronic
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Abonare
Certificatele de vaccinare COVID-19 emise de autoritățile din Republica Moldova vor fi recunoscute în Israel.
CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor ale căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de către Israel. Anunțul a fost făcut de către ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel pe pagina de Facebook.

"Urmare demersurilor Ambasadei către autoritățile israeliene privind recunoașterea certificatelor de vaccinare eliberate de către Republica Moldova, Ambasada anunță că Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor a căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de către Statul Israel", se arată în postare.

Astfel, persoanele care au fost vaccinate pe teritoriul Republicii Moldova și dețin certificatul de vaccinare digital moldovenesc, au dreptul să intre pe teritoriul Statului Israel, odată ce va fi restabilit accesul cetățenilor străini în țară, sau dacă fac parte din categoriile exceptate, în conformitate cu procedurile și restricțiile existente și au dreptul să obțină ”Green Pass”-ul, care este utilizat doar pe plan local.
Amintim că certificatul COVID sau Greenpass-ul, așa cum mai este numit în alte state, emis de autoritățile noastre, este recunoscut și la nivel european.
De la începutul campaniei de vaccinare în țara noastră, care a început pe 2 martie, s-au administrat 1 681 763 de doze de vaccin, iar peste 956 de mii de cetățeni s-au vaccinat cu schema completă.
В Кишинев прибывает новая партия вакцины Спутник V - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Coronavirus
Lipsă de vaccin Sputnik V și Johnson & Johnson - Gîlca: Populația ne sună
Fluxul de știri
0