Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum îți poți petrece serile în ajunul sărbătorilor de iarnă: Programul evenimentelor

© Sputnik / Mihai Caraussărbători de iarnă
sărbători de iarnă - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul general al Capitalei a anunțat programul de festivaluri și concerte care se vor desfășura în această săptămână.
CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. În această săptămână, în Chișinău vor avea loc mai multe evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Edilul-șef, Ion Ceban, a anunțat un program amplu de festivaluri și concerte.
Astfel, astăzi, 13 decembrie, la ora 17:15, va avea loc activitatea de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Sfântului Andrei”. Evenimentul se va desfășura în Scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf. În același timp, manifestarea va fi transmisă în format live la postul public de televiziune Moldova 1.
Totodată, vineri, 17 decembrie, în Scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf va avea loc activitatea de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Leru-i, ler...”. Evenimentul va începe la ora 17:15. Tot în această seară, în același loc, va avea loc activitatea de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Sfântului Nicolae”, cu începere la ora 18:40. Ambele evenimente vor fi transmise în format live la postul public de televiziune Moldova 1.
Și sâmbătă, 18 decembrie, vom avea parte de un program de agrement. La ora 16:00, în Sala cu Orgă, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 81, avea loc un concert de caritate cu genericul ,,Din inimă pentru inimi”.
Amintim că, în data de 1 decembrie, la Chișinău a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Primarul general, Ion Ceban, a aprins luminițele pe Pomul de Crăciun instalat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Tot aici a fost amenajat și un orășel de Crăciun.
petrecere - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2021
Societate
Nu toți vor putea să participe: Cum se vor desfășura petrecerile corporative în acest an
Fluxul de știri
0