Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Dăruiți emoții de sărbători: Campanii de caritate la care puteți participa

Dăruiți emoții de sărbători: Campanii de caritate la care puteți participa
Abonare
În ajunul sărbătorilor de iarnă, Fundația de Binefacere Caritas Moldova a lansat două campanii de binefacere la care pot participa toate persoanele care-și doresc să facă fapte bune.
Din data de 6 decembrie, Fundația de Binefacere Caritas Moldova desfășoară campania de colectare a jocurilor educative pentru copii "Dragă Moș Caritas".
Potrivit coordonatoarei de Proiect, Mădălina Botnari, de ajutor vor beneficia zeci de copii din Centrele de Grijă și Suport din Zârnești, Petropavlovca, Rașcov și Tiraspol.
"Jocurile educative vor fi cel mai bun cadou pentru acești copilași care așteaptă cu sufletul la gură sărbătorile de iarnă. Puteți să le readuceți zâmbetul pe buze, contribuind cu un suport financiar sau cu o jucărie", a precizat Mădălina Botnari pentru Sputnik Moldova.
Cea de-a doua campanie lansată de Caritas Moldova – "Oameni care ajută Oameni" este destinată bătrânilor nevoiași și persoanelor cu necesități speciale. Astfel, moldovenii sunt îndemnați să doneze produse alimentare și de igienă personală, care vor fi împachetate frumos și distribuite celor care au cu adevărat mare nevoie de suportul celor din jur.
Cei care doresc să întindă o mână de ajutor și să se alăture campaniilor de binefacere sunt îndemnați să doneze direct produsele la oficiul Caritas Moldova - str. Gheorghe Asachi 30/1. De asemenea, doritorii pot contribui cu o donație financiară accesând site-ul caritas.md.
Grăbiți-vă! Campaniile se vor desfășura până în data de 20 decembrie.
Fluxul de știri
0