Флаги Молдовы и России - Sputnik Moldova, 1920
Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Anunț important pentru moldovenii care vor să călătorească în Rusia

© Sputnik / Mihai CarausAmbasada Federației Ruse în Moldova
Ambasada Federației Ruse în Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 10.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Federația Rusă introduce noi reguli de intrare în țară. Ce trebuie să știe moldovenii care intenționează să călătorească în Rusia.
CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Ambasada Federație Ruse în Republica Moldova a publicat regulile de intrare în țară, care au fost actualizate de curând. Cetățenii Republicii Moldova, la intrarea pe teritoriul Rusiei, vor fi obligați să prezinte rezultatul negativ al testului PCR, cu o valabilitatea nu mai mare de 48 de ore.
Se mai precizează că toți cetățenii străini care intră pe teritoriul Rusiei, inclusiv în scop de tranzit, trebuie să aibă la ei rezultatul unui test PCR.
În comunicatul emis de ambasadă este specificat că în cazul în care este imposibil să prezentați testul în limba rusă sau engleză este permis ca acesta să fie în limba oficială a statului unde a fost emis documentul. Totuși acesta trebuie tradus în limba rusă, iar exactitatea traducerii trebuie să fie legalizată de un ofițer consular al Federației Ruse.
Ambasada Federatiei Ruse în Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 10.12.2021
Politică
Reacția Ambasadei Rusiei, după ce Narocinițkaia nu a fost lăsată să intre în Moldova
Fluxul de știri
0