Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți oameni deghizați în maimuțe au protestat în fața Parlamentului - FOTO

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Abonare
Protest inedit în fața Parlamentului. Mai multe persoane s-au deghizat în maimuțe și au ieșit în stradă. Ce i-a nemulțumit pe manifestanți.
CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În timp ce în sala de plen se desfășura ședința Parlamentului, câțiva oameni au ieșit în fața Parlamentului pentru a protesta. Aceștia s-au deghizat în maimuțe și au cerut o altfel de politică, decât cea care s-a promovat și se promovează acum.
Pe pancartele manifestanților puteau fi văzute mai multe lozinci ale politicienilor, care erau tăiate, spre exemplu: „Fapte, nu vorbe”, „Gospodarul se întoarce”, „Fapta bună ne adună”, „Salvăm Capitala, apoi salvăm și țara” și altele.
Protestatarii au declarat pentru jurnaliști că s-au deghizat, deoarece se simt trataţi de politicieni precum nişte maimuţe. Totodată, aceștia au menționat că, deocamdată, nu vor să-și dezvăluie identitatea. Mai mult, manifestanții au refuzat să spună dacă fac sau nu parte dintr-un partid politic.
Este de menționat că preț de o oră, atât cât s-au aflat protestatarii în fața Parlamentului, nimeni dintre deputați nu a ieșit în fața lor. Tinerii au dat asigurări că oamenii vor mai auzi de ei și că nu este ultima dată când apar în spațiul public.
Парламент Республики Молдова  - Sputnik Moldova, 1920, 05.12.2021
Societate
Un nou protest la Parlament: Cine vrea să iasă în stradă
Fluxul de știri
0