Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Gavrilița merge astăzi la București: Programul evenimentelor

Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Premierul moldovean, Natalia Gavrilița, merge astăzi într-o vizită oficială de lucru în România. Iată ce va face acolo și cu cine se va întâlni.
CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, merge astăzi într-o vizită în capitala României. La București, prim-ministrul se va întâlni cu omologul său, Nicolae Ciucă, după care vor susține declarații de presă la ora 11:35.
După declarații, Gavrilița va merge Palatul Parlamentului și se va întâlni cu președintele Senatului, Florin Cîțu, dar și cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.
Ulterior, delegația Republicii Moldova se va îndrepta spre Palatul Cotroceni, unde va fi primită de Klaus Werner Iohannis, președintele României.
Potrivit premierului, la București va aborda mai multe subiecte de interes comun în contextul implementării acțiunilor stabilite în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România - Republica Moldova. Totodată va discuta și "despre necesitatea pregătirii pentru ședința comună de Guvern, care va avea loc la începutul anului viitor".
Nicu Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2021
Politică
Popescu, despre Foaia de parcurs semnată la București: Avem nevoie de proiecte comune
Amintim că Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare între Republica Moldova și România conține 18 puncte cheie. Documentul a fost semnată pe 23 noiembrie, la București în prezența președinților Maia Sandu și Klaus Iohannis, ministrului moldovean de Externe, Nicu Popescu, și omologul său român, Bogdan Aurescu.
Fluxul de știri
0