Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

ședința Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Deputații se întrunesc astăzi din nou în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante care urmează să fie supuse votului în plen.
CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În cadrul ședinței de miercuri a Biroului Parlamentului s-a decis desfășurarea unei noi ședințe a Parlamentului. Astfel, deputații se vor întruni astăzi, la ora 11:00. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi.
Astăzi deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua. Este vorba despre proiectul de lege cu privire la investigarea incidentelor și accidentelor în transporturi. De asemenea, vor fi examinate două proiecte de ratificare a unor acorduri de împrumut dintre Guvernul Republicii Moldova și BERD, dar și proiectul de modificare a Codului navigației maritime comerciale a Republicii Moldova.
Totodată, în prima lectură vor fi dezbătute proiectele de modificare a Codului educației și altor acte legislative, inclusiv a Legii privind siguranța traficului rutier și Codului contravențional. Tot astăzi, deputații vor examina în prima lectură proiectul de lege privind amnistia în legătură cu aniversarea a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Politică
Premierul Gavrilița merge astăzi la București: Programul evenimentelor
Fluxul de știri
0