Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldovaședința Parlamentului
ședința Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi din nou în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante care urmează să fie supuse votului în plen.
CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În cadrul ședinței de miercuri a Biroului Parlamentului s-a decis desfășurarea unei noi ședințe a Parlamentului. Astfel, deputații se vor întruni astăzi, la ora 11:00. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi.
Astăzi deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua. Este vorba despre proiectul de lege cu privire la investigarea incidentelor și accidentelor în transporturi. De asemenea, vor fi examinate două proiecte de ratificare a unor acorduri de împrumut dintre Guvernul Republicii Moldova și BERD, dar și proiectul de modificare a Codului navigației maritime comerciale a Republicii Moldova.
Totodată, în prima lectură vor fi dezbătute proiectele de modificare a Codului educației și altor acte legislative, inclusiv a Legii privind siguranța traficului rutier și Codului contravențional. Tot astăzi, deputații vor examina în prima lectură proiectul de lege privind amnistia în legătură cu aniversarea a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2021
Politică
Premierul Gavrilița merge astăzi la București: Programul evenimentelor
Fluxul de știri
0