Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Băutură naturală pentru răceală și gripă

Băutură naturală pentru răceală și gripă
Abonare
Primele cazuri de gripă au fost înregistrate deja în Republica Moldova. Din fericire, există mai multe remedii naturale care fac minuni pentru sistemul nostru imunitar și ne protejează de viroze.
Sistemul nostru imunitar este prima linie de apărare împotriva bolii. Pentru a ajuta organismul să fie mai rezistent în sezonul rece, trebuie să consumăm mai multe vitamine anti-răceală și gripă. Expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc a recomandat în studioul Sputnik Moldova rețeta unei băuturi pe care o recomandă tuturor celor care-și doresc să aibă o sănătate de fier.
"Folosiți următoarele ingrediente, a câte 300 grame pentru fiecare produs: stafide, afine uscate sau proaspete, nuci, prune uscate, miere de albine, smochine, două lămâi. Toate aceste ingrediente le amestecați bine în blender și le consumați cu jumătate de oră înainte de micul dejun", a relatat redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății".
Totodată, Vlad Sainciuc este de părerea că este greșit să apelați doar la remediile medicinii naturiste. Îndată ce simțiți dureri de cap, tuse sau dureri în gât, este absolut obligatoriu să apelați la medicul de familie.
Fluxul de știri
0