Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia și India au un mare potențial de cooperare în energetică

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в ДФО
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в ДФО - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Abonare
Președintele Putin a remarcat potențialul înalt în domeniile energiei și tehnologiei dintre Rusia și India.
CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Rusia și India cooperează în domenii foarte importante și de mare viitor: cel al energiei și tehnologiilor înalte și va fi desfășurată și un program comun de pregătire a unui cosmonaut indian, și-a exprimat încrederea președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire cu premierul indian Narendra Modi la New Delhi.

"Cooperăm cu adevărat, lucrăm în domenii promițătoare foarte importante. Este vorba despre energie, despre tehnologii înalte, inclusiv spațiul cosmic. Și sunt sigur că programele despre care am vorbit vor fi implementate, inclusiv pregătirea unui cosmonaut indian", a spus Putin, fiind citat de RIA Novosti.

Președintele Federației Ruse a adăugat că „relațiile dintre țările noastre se dezvoltă și sunt îndreptate spre viitor”. „Dacă anul trecut am observat o scădere a cifrei de afaceri comerciale cu peste 17%, atunci în primele nouă luni ale acestui an creșterea a fost deja de peste 38%”, a subliniat Putin.
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Rusia
Putin se află în India, unde poartă negocieri cu premierul Modi
Fluxul de știri
0