Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se vor desfășura matineele de Anul Nou în grădinițe în acest an: Anunțul lui Ceban

© Sputnik / Мирослав Ротарьутренник новый год
утренник новый год - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2021
Abonare
Ion Ceban a povestit cum vor fi organizate matineele în grădinițe în acest an.
CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Și în acest an, matineele de Anul Nou în grădinițe se vor desfășura în condiții pandemice. Mai exact, evenimentele vor avea loc fără prezența părinților. Anunțul a fost făcut de către primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Capitalei.
”Matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de iarnă vor fi desfășurate în grupe, fără prezența părinților sau altor persoane din afară, în contextul situației pandemice COVID-19”, a comunicat Ceban.
Totodată, edilul-șef a menționat că toți copiii din grădinițe vor primi cadouri din partea municipalității. Este vorba despre 31 de mii de pici care vor fi surprinși cu daruri dulci.
Potrivit șefului Direcției Generale Educație a municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi, costul unui astfel de cadou este de 24 de lei. În total, pentru darurile de Anul Nou pentru copiii din grădinițe s-au cheltuit 700 de mii de lei.

”Aceste cadouri le vor primi toți copiii care sunt înmatriculați în instituțiile de educație timpurie”, a menționat Pavaloi.

Activitatea bonelor ar putea fi reglementată prin lege - Sputnik Moldova, 1920, 05.12.2021
Podcasturi
Activitatea bonelor ar putea fi reglementată prin lege
Nici în 2020, părinții nu au avut acces la matineele organizate în grădinițele din Capitală cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
Fluxul de știri
0