Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ce ne rezervă anul 2022: Previziunile numerologilor

Ce ne rezervă anul 2022: Previziunile numerologilor
Abonare
Care sunt prezicerile pentru noul an din punct de vedere al cifrelor am aflat de la numerologul și psihologul Ala Andon.
Anul 2022 deja ne bate la ușă. Ținând cont de evenimentele mai puțin plăcute din ultima perioadă, oamenii trăiesc cu speranța că noul an va fi mult mai bun decât precedentele.
Potrivit Alei Andon, din punct de vedere numerologic, 2022 va fi dominat de cifra 6, motiv pentru care vom asista la schimbări uriașe în întreaga lume. Vestea bună este că această cifră semnifică armonie și bunăstare.
"Cifra 6 înseamnă explozii de emoții, stabilirea relațiilor de durată, investiții și necesitatea de a face o alegere favorabilă. Nu ne rămâne decât să trecem cu brio ultima lună din acest an, care ascunde în sine o doză de anxietate și depresie. Este important să finalizăm anul cu gânduri pozitive și să fim pregătiți pentru un nou început", susține interlocutoarea.
În același timp, Ala Andon a remarcat că anul 2022 va fi mult mai bun decât precedentul, chiar dacă efectele pandemiei vor fi resimțite încă o bună perioadă.
Fluxul de știri
0