Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un nou maraton de vaccinare: Cei care se vor imuniza, vor primi vouchere

© Photo : Telegram / RTE_ChișinăuМобильный пункт вакцинации
Мобильный пункт вакцинации - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2021
Abonare
În acest weekend are loc un nou maraton de vaccinare. Potrivit autorităților, cei care se vor imuniza, vor primi vouchere cadou pentru a mânca în localurile partenere. Vezi unde este amplasat punctul de vaccinare.
CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. Municipalitatea anunță că pe parcursul lunii decembrie va continua organizarea maratoanelor de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, în fiecare weekend, autobuzul destinat campaniei de imunizare va fi amplasat în fața unui local partener la acest maraton și după ce persoana își va administra serul, aceasta va primi cadou un voucher pentru a mânca în localul respectiv. Potrivit autorităților, astfel se dorește motivarea cetățenilor de a se vaccina împotriva COVID-19.
Maratonul din această lună este organizat cu sprijinul Asociației MĂR și a agenților economici din domeniu HoReCa.
În acest weekend, autobuzul destinat campaniei de vaccinare va fi amplasat pe bulevardul Mircea cel Bătrân 4/6, în fața unui restaurant partener.
Anterior, primarul Capitalei a îndemnat oamenii să se vaccineze, inclusiv cu doza booster. Ion Ceban a declarat că se pot revaccina toți doritorii care au cel puțin șase luni de la administrarea celei de-a doua doză, la toate punctele de vaccinare din Capitală.
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2021
Coronavirus
Vrei să-ți administrezi doza booster? Vezi cu care ser te poți revaccina împotriva COVID
Amintim că în Moldova, campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în data de 2 martie, iar din 29 noiembrie, oamenii se pot revaccina cu doza booster.
Fluxul de știri
0