Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Krasnoselski: Vaccinul Sputnik V a ajuns în Transnistria

© Sputnik / Mihai CarausВ Кишинев прибывает новая партия вакцины "Спутник V"
В Кишинев прибывает новая партия вакцины Спутник V - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2021
Abonare
Lotul de vaccin Sputnik V care în această noapte a aterizat pe aeroportul din Chișinău deja a fost dus în regiunea transnistreană.
CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Un lot de 100 de mii de doze de vaccin Sputnik V a ajuns astăzi la Tiraspol pentru regiunea transnistreană. Anunțul a fost făcut de liderului regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski.

„Vaccinul rusesc este suficient și gratuit pentru toți cei care doresc să se vaccineze împotriva coronavirusului sau să-și efectueze rapelul. Vaccinarea COVID-19 în Transnistria se face voluntar și gratuit”, a scris Krasnoselski pe canalul său de Telegram.

Amintim că în noaptea de 28 noiembrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău a aterizat un avion cu un nou lot de vaccin ”Sputnik V” destinat regiunii transnistrene, scrie canalul de Telegram ”Pervii Pridnestrovskii”.
Pe 18 noiembrie, ministrul Sănătăţii, Ala Nemerenco, a anunţat că în viitorul apropiat, Moldova va primi un lot de 100 de mii de doze de vaccin rusesc ”Sputnik V”. Potrivit acesteia, el este destinat Transnistriei.
Anterior, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a confirmat disponibilitatea Moscovei de a furniza Chișinăului vaccinuri rusești împotriva coronavirusului și de a acorda ajutor în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă în urma întrevederii cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu.
Lot de vaccin ”Sputnik V” - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2021
Coronavirus
Un lot de vaccin ”Sputnik V” destinat Transnistriei a ajuns pe aeroportul din Chișinău
Fluxul de știri
0