Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, merge la Bruxelles: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Mihai CarausIgor Grosu
Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2021
Abonare
Igor Grosu va întreprinde o vizită de lucru la Bruxelles. Iată ce va face și cu cine se va întâlni.
CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, merge la Bruxelles. Vizita oficială de lucru va fi efectuă în perioada 28-29 noiembrie.
Potrivit unui comunicat emis de Parlament, în cadrul vizitei, Grosu va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni. Mai exact, șeful Legislativului se va întâlni cu președintele Parlamentului European, David Maria Sassoli și cu vicepreședintele Parlamentului European, Roberta Metsola.
De asemenea, președintele Parlamentului se va întâlni cu deputatul european, copreședintele Comitetului parlamentar de asociere Uniunea Europeană – Republica Moldova, Siegfried Mureșan.
Agenda mai include discuții cu parlamentarii europeni Andrius Kubilius, președintele Adunării Parlamentare a Parteneriatului Estic (Euronest), și Dragoș Tudorache, vicepreședintele Grupului Renew Europe din Parlamentul European.
Totodată, Igor Grosu se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din Belgia, la sediul Ambasadei Republicii Moldova la Bruxelles.
Наталья Гаврилица - Sputnik Moldova, 1920, 26.11.2021
Politică
Gavrilița a discutat cu omologul său român: Ce au convenit
De menționat că aceasta va fi prima vizită pe care Igor Grosu o va întreprinde la Bruxelles în calitate de președinte al Parlamentului Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0