Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O moldoveancă, adusă acasă din Austria cu un echipaj SMURD: Ce a pățit femeia

© Sputnik / Mihai CarausSmurd Moldova
Smurd Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2021
Abonare
Reprezentanții IGSU au oferit detalii privind o nouă intervenție SMURD în Moldova.
CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. O nouă intervenție SMURD în țara noastră. O moldoveancă de 62 de ani care a căzut de la înălțime în Viena a fost transportată din Austria în Moldova.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, femeia a suferit un politraumatism în urma căderii de la înălțimea de 6 metri. Pacienta a fost preluată de echipajul SMURD Moldova de la un spital din orașul Viena, acolo unde a trecut prin trei intervenții chirurgicale.
Întreaga intervenție de transportare a pacientei a durat 17 ore.
Astăzi, 27 noiembrie, femeia a ajuns în Republica Moldova și a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, unde urmează să primească în continuare tratament medical.
Potrivit IGSU, pe parcursul drumului, pacienta a fost strict monitorizată de specialiști, fără a suporta complicații suplimentare.
Accident de groază la Ștefan Vodă: Șase persoane au murit - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2021
Accidente
Accident de groază la Ștefan Vodă: Șase persoane au murit - Foto
De la începutul anului 2021 aceasta este a noua intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată pentru cetățenii țării noastre.
Fluxul de știri
0