Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident de groază la Ștefan Vodă: Șase persoane au murit - Foto

© Photo : Telegram / IGSU al MAI al RMAccident de groază la Ștefan Vodă: Șase persoane au murit
Accident de groază la Ștefan Vodă: Șase persoane au murit - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2021
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii pe marginea accidentului grav produs la Ștefan Vodă.
CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Accident de groază în localitatea Popeasca din raionul Ștefan Vodă. Șase persoane au murit după ce automobilul în care se aflau a fost lovit frontal de un camion.
Potrivit Inspectoratuluii General pentru Situații de Urgență, în această dimineață un camion MAN și o mașină marca Chrysler Voyager s-au lovit grav, iar în urma impactului mai multe persoane au rămas blocate între fiare. Astfel, o echipă de salvatori a intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare.
Din informațiile preliminare oferite de oamenii legii, șoferul camionului, un bărbat de 39 de ani, a ieșit la depășirea unui tractor pe contrasens, fără a se asigura, și a intrat în plin într-un ”Chrysler”, înmatriculat în România.
Din nefericire, conducătorul automobilului și cei cinci pasageri au decedat pe loc, până la sosirea ambulanței. Victimele aveau vârstele cuprinse între 28 și 34 de ani.
Totodată, IGSU a comunicat că în camionul avariat se aflau două persoane. Șoferul acestuia nu a avut de suferit, iar pasagerul s-a ales cu mai multe răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.
Fluxul de știri
0