Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova a ocupat poziții de lider în ratingul european al „Orașelor viitorului”

© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaCentrul de afaceri din Moscova
Centrul de afaceri din Moscova  - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Abonare
Moscova a ocupat poziții de conducere într-un număr de categorii ale ratingului european „Orașe ale viitorului”.
CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Moscova a ocupat poziții de lider în mai multe categorii ale ratingului european „Orașele viitorului: Indexul ESG-Inovare”, care ia în considerare implicarea în soluționarea problemelor de mediu, sociale și de management, a declarat primarul Serghei Sobianin la VKontakte, fiind citat de RIA Novosti.
Potrivit acestuia, capitala rusă a devenit primul la categoria „Administrație publică” și a ocupat locurile secunde la categoriile „Capital social în domeniul ESG” și „Comunitatea antreprenorilor ESG”.
Potrivit rezultatelor unui studiu al centrului din München DEEP Ecosystems, Moscova a surclasat Parisul, Berlinul și Barcelona în clasamentul general, a adăugat Sobianin.
"Se observă că avem peste 130 de mii de companii de tehnologie, iar numărul organizațiilor orientate spre ESG este în continuă creștere. Vă mulțumim pentru evaluarea înaltă a muncii noastre", a spus primarul orașului Moscova.
Astfel de rezultate au devenit posibile deoarece orașul are condiții confortabile pentru crearea inovațiilor, introducerea lor în economie și utilizarea lor de către locuitori, a subliniat el.
Ambasada Republicii Moldova la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Moldova și Rusia
Cine va fi noul ambasador al Moldovei la Moscova – Iată ce spune Popescu
Fluxul de știri
0