Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Real Madrid îl învinge pe Sheriff după prima repriză

© Sputnik / Mihai CarausИгроки мадридского "Реала"
Игроки мадридского Реала - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2021
Abonare
Real Madrid îl învinge pe Sheriff Tiraspol după prima repriză din cel de-al cincilea meci din faza grupelor Ligii Campionilor.
CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Primul gol a fost marcat dintr-o lovitură liberă de fundașul oaspeților David Alaba (minutul 30).
O altă minge în poarta lui Giorgos Athanasiadis a fost trimisă de mijlocașul Toni Kroos în primul minut adăugat în repriză.
Tot astăzi Inter Milano l-a învins pe Șahtar Donețk cu 2-0 acasă. Dubla a fost marcată de atacantul Edin Dzeko (minutele 61 și 67).
Astfel, chiar înainte de începerea meciului de la Tiraspol, a devenit clar că campioana în exercițiu a Moldovei va juca în cupele europene din primăvară, Șahtarul nu va mai putea să-l ajungă în clasament pe Sheriff.
Матч Шериф — Шахтер в Тирасполе - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2021
Sport
„Sheriff” Tiraspol, pentru prima dată în istorie, a ajuns în primăvara europeană
Cu toate acestea, dacă este învins de Real Madrid acasă, Sheriff își va pierde șansele de a juca playoff în Liga Campionilor.
În conformitate cu noul regulament al turneului, echipa care termină pe locul trei în grupa Ligii Campionilor va juca în barajul Europa League. În această etapă se vor întâlni cele opt vicecampionate din grupa UEFA Europa League și cele opt cluburi care au terminat pe locul al treilea în Liga Campionilor.
Extragerea va avea loc pe 13 decembrie la Nyon.
Fluxul de știri
0