Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat sancțiunile impuse de SUA împotriva ”Nord Stream – 2”

© Sputnik / Dmitrij Leltschuk / Accesați arhiva multimediaConstrucâia gazoductului ”Nord Stream – 2”
Construcâia gazoductului ”Nord Stream – 2”  - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Abonare
Peskov a calificat sancțiunile americane împotriva ”Nord Stream – 2” drept ilegale și incorecte.
CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Sancțiunile privind ”Nord Stream – 2” sunt o continuare a limbajului sancțiunilor, la care Statele Unite nu vor să renunțe, Kremlinul are o atitudine extrem de negativă față de ele, acest lucru este ilegal și incorect, mai ales pe fundalul încercărilor de dezvoltare a relațiilor cu SUA, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.
"Sancțiunile cu privire la ”Nord Stream” sunt o continuare a acestui limbaj al sancțiunilor, la care Washingtonul nu renunță cu încăpăținare. Limbajul preferat al Washingtonului. Evident, este ceva față de care avem o atitudine extrem de negativă, am vorbit despre asta în repetate rânduri. Iarăși, considerăm aceasta ilegal, greșit, mai ales pe fundalul unor astfel de încercări încordate de a dezvolta dialogul pierdut anterior”, a afirmat Peskov.
Administrația SUA impune sancțiuni în privința a două nave și a unei companii care are legătură cu Rusia, implicate în realizarea proiectului gazoductului ”Nord Stream – 2”, a declarat anterior secretarul de stat Anthony Blinken.
Строительство газопровода Северный поток — 2 в городе Любмин в Германии - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2021
Editoriale
Europa a stopat Nord Stream–2 și prețurile au explodat
Fluxul de știri
0