Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anunț important! Ce trebuie să știe cei care vor să participe la alegerile de duminică

© Sputnik / Mihai CarausCentrul Multifuncţional Chişinău
Centrul Multifuncţional Chişinău - Sputnik Moldova, 1920, 20.11.2021
Abonare
Mai mulți angajați ai Agenției Servicii Publice vor munci în ziua alegerilor locale noi din 21 noiembrie.
CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. Angajații subdiviziunilor responsabile de eliberarea actelor de identitate în circumscripțiile unde mâine vor avea loc alegeri locale noi vor munci în ziua de duminică, 21 noiembrie. Asta pentru a asigura cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot cu acte de identitate necesare pentru participarea la alegeri.
„Astfel, ziua de 21 noiembrie 2021 a fost declarată zi lucrătoare pentru angajații subdiviziunilor responsabile de eliberarea actelor de identitate în municipiile Bălți, Căușeni, Cimișlia, Edineț, Fălești, Glodeni, Ungheni, Hâncești, Ștefan Vodă și Leova”, este precizat într-un comunicat de presă al Comisiei Electorale Centrale.
Trebuie menționat că adeverințele, buletinele de identitate obișnuite și provizorii vor fi eliberate în intervalul orar 07:00 – 21:00. Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat gratuit, la solicitare, cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot, înregistrați sau cu ultima înregistrare la domiciliu sau la reședință în cele 15 localități unde vor avea loc alegeri.
Campania electorală pentru alegerile locale din 15 localități din Republica Moldova a luat sfârșit. În ziua tăcerii, dar și în ziua alegerilor, atât candidații la fotoliul de primar, cât și alte persoane nu mai pot face agitație electorală. Conform legislației, în aceste două zile nu este permisă nici apariția concurenților electorali în emisiuni televizate sau radiofonice.
alegeri - Sputnik Moldova, 1920, 20.11.2021
Societate
Stop campania electorală: Ce este interzis în ziua tăcerii
Fluxul de știri
0