Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bătrân de 90 de ani a fost omorât cu cruzime la Soroca: Suspectul este un minor drogat

© Sputnik / Мирослав РотарьAcces interzis
Acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2021
Abonare
Un bătrân de 90 de ani a fost găsit mort în propria locuință. Acesta a fost omorât cu sânge rece. Poliția bănuiește că un minor s-ar face vinovat de comiterea omorului.
CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. A fost ucis cu cruzime. Un bătrân de 90 de ani a fost găsit mort în propria casă. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat de un vecin, care a și alertat Poliția. Crima a fost comisă în satul Ocolina, raionul Soroca.
Potrivit oamenilor legii, bătrânul ar fi fost omorât cu un obiect ascuțit, deoarece avea leziuni corporale provocate prin tăiere.
La scurt timp, Poliția a reținut un minor de 17 ani, locuitor al aceluiași sat. Pe hainele suspectului au fost depistate urme de sânge, iar în urma cercetării efectuate de polițiști, la domiciliul acestuia a fost găsit un topor, pe lama căruia au fost găsite fire de păr asemănătoare cu ale victimei.
Minorul a fost supus testului la alcoolemie, care a arătat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. Totuși, analiza de sânge a demonstrat că minorul a consumat droguri.
Pe acest caz a fost pornit un doar penal, iar minorul a fost reținut pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, minorul riscă până la 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Societate
Dezvăluiri exclusive despre dublul omor din Fălești: Ce spune avocatul unui suspect
„Îndemnăm întreaga comunitate, să se implice la monitorizarea minorilor și să existe o colaborare a tuturor instituțiilor responsabile, inclusiv a reprezentanților autorităților publice, pentru a stopa fenomenul implicării minorilor la comiterea infracțiunilor, deoarece în ultima perioadă de timp, atestăm o creștere a numărului de infracțiuni comise de către minori și cu participarea acestora”, a precizat Poliția.
Fluxul de știri
0