Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vicepremierul Spînu merge astăzi la Kiev: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Miroslav RotariUcraina
Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vicepremierul Spînu merge astăzi la Kiev într-o vizită de lucru oficială pentru două zile. Iată de cine va fi însoțit și cu cine urmează să se întâlnească.
CHIȘINĂU, 18 nov - Sputnik. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, merge astăzi într-o vizită de lucru în capitala Ucrainei. Acesta este însoțit de secretarii de stat pe domeniul transporturilor și energetic și se vor întâlni cu reprezentanți ucraineni de rang înalt.
Astăzi, 18 noiembrie, oficialii moldoveni se vor întâlni cu ministrul Energiei al Ucrainei, German Hałuszczenko, și ministrul ucrainean al Infrastructurii, Oleksandr Kubrakov.
În programul vizitei delegației noastre în Ucraina sunt anunțate întâlniri cu directorul general al GTS din Ucraina (operator al sistemului de transportare a gazelor), Serghei Makogon, dar și cu directorul NPC Ukrenergo, Volodymyr Kudrytskyi. Ukrenergo este operatorul Sistemului Integrat de Energie al Ucrainei.
Vineri, 19 noiembrie, Spînu și secretarii de stat urmează să se întâlnească cu directorul general al Căilor ferate din Ucraina Ukrzaliznytsia, Alexander Kanishin. Apoi au programată o întâlnire cu directorul executiv al Naftogaz, Yuriy Vitrenko și cu directorul general al Ukrtransgaz, Serhiy Pereloma.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Economie
Spînu spune unde va stoca Republica Moldova rezervele de stat de gaze naturale
Fluxul de știri
0