Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Confirmat: Republica Moldova va procura vaccinul Sputnik V

© Sputnik / Mihai CarausMaraton-rapel de vaccinare cu "Sputnik V"
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2021
Abonare
Republica Moldova va procura vaccin anti-COVID-19 produs în Federația Rusă.
CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Republica Moldova va procura vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V. Informația a fost confirmată de ministrul Sănătății Ala Nemerenco de la tribuna Parlamentului unde a prezentat raportul de activitate pentru o sută de zile.
Potrivit Alei Nemerenco în viitorul apropiat, Moldova va primi primul lot de 100 de mii de doze de vaccin rusesc Sputnik V. Potrivit acesteia, primul lot este destinat regiunii transnistrene.
„Suntem în negocieri directe. Prima tranșă va fi de 100 de mii. Nu pot spune acum o dată. Primul lot va ajunge în scurt timp în Transnistria”, a spus Nemerenco deputaților.
Amintim, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a confirmat disponibilitatea Moscovei de a furniza Chișinăului vaccinuri rusești împotriva coronavirusului și de a acorda ajutor în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă în urma întrevederii cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu.
Israel - Sputnik Moldova, 1920, 15.11.2021
Internațional
Când vor putea intra în Israel cei vaccinați cu „Sputnik V”
Fluxul de știri
0