Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrei Spînu merge la Kiev: Cu cine se va întâlni

Andrei Spînu
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Abonare
Vicepremierul Andrei Spînu va merge la Kiev într-o vizită de lucru oficială pentru două zile. Iată de cine va fi însoțit și cu cine urmează să se întâlnească.
CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, merge mâine într-o vizită de lucru în capitala Ucrainei. Acesta va fi însoțit de secretarii de stat pe domeniiile transporturilor și energetic.
Mâine, 18 noiembrie, oficialii moldoveni se vor întâlni cu ministrul Energiei al Ucrainei, German Hałuszczenko, și ministrul ucrainean al Infrastructurii, Oleksandr Kubrakov.
În programul vizitei delegației noastre în Ucraina sunt anunțate întâlniri cu directorul general al GTS din Ucraina (operator al sistemului de transportare a gazelor), Serghei Makogon, dar și cu directorul Ukrenergo, Volodimir Kudritski. Ukrenergo este operatorul Sistemului Integrat de Energie al Ucrainei.
Vineri, 19 noiembrie, Spînu și secretarii de stat urmează să se întâlnească cu directorul general al Căilor ferate din Ucraina Ukrzaliznytsia, Alexander Kanishin. Apoi au programată o întâlnire cu directorul executiv al Naftogaz, Yuri Vitrenko și cu directorul general al Ukrtransgaz, Serhiy Pereloma.
Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Moldova și Rusia
Lavrov neagă acuzațiile privind presiunile politice asupra Moldovei în criza gazelor
Fluxul de știri
0