Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Prețurile la carburanți se schimbă din nou: ANRE a actualizat costul benzinei și motorinei

© AFP 2022 / FADEL SENNAcarburanți
carburanți - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
ANRE a publicat noile prețuri plafon la carburanți pentru 18 noiembrie - cât va costa benzina și motorina.
CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat noile prețuri plafon la carburanți. Astfel, mâine benzina și motorina s-ar putea ieftini.
Se întâmplă după ce din data de 2 septembrie ANRE a început să stabilească iarăși prețurile maxime de vânzare cu amănuntul a carburanților, iar de atunci prețurile au crescut constant.

Prețul plafon ANRE pentru benzină și motorină - 18 noiembrie

Prețul pentru benzina cu cifra octanică 95 a ajuns la 21 de lei și 25 de bani pentru un litru, fiind mai mic cu șase bani decât cel afișat pentru 17 noiembrie. Iar prețul la motorină va scădea cu doi bani și va costa 18 lei și 44 de bani.
Benzina se ieftinește deja câteva zile consecutiv. Ieri de exemplu aceasta s-a ieftinit cu 9 bani, după ce anterior s-a ieftinit cu 7 bani.
În prezent, prețurile la carburanți (benzină și motorină) pe piața internațională înregistrează nivelul maxim din ultimii ani. Totodată, ANRE constată o apreciere în ultima perioadă a monedei naționale a Republicii Moldova în raport cu dolarul SUA, fapt care a amortizat parțial, pe parcursul lunii octombrie, prețul maxim calculat de către ANRE.
bloc de locuit - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Economie
Datornicii la achitarea impozitului pe bunuri imobiliare, în vizorul Serviciului Fiscal
Fluxul de știri
0