Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Datornicii la achitarea impozitului pe bunuri imobiliare, în vizorul Serviciului Fiscal

© Sputnik / Miroslav Rotaribloc de locuit
bloc de locuit - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2021
Abonare
Autoritățile fiscale vor informa datornicii privind restanțele la impozitul pe bunurile imobiliare sau impozitul funciar existente precum și despre modalitățile de plată a acestora.
CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Serviciul Fiscal al Republicii Moldova își intensifică acțiunile pentru reducerea datoriilor la achitarea impozitelor imobiliare ale populației. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe de lucru a Serviciului, cu participarea directorului SFS, Rosalina Albu.
Potrivit unui comunicat emis de instituție, în următoarele două săptămâni, perceptorii fiscali vor contacta contribuabilii care înregistrează datorii la impozitul pe bunurile imobiliare sau impozitul funciar și îi vor informa despre modalitățile de stingere a acestor obligații.
”Perceptorii fiscali vor oferi suportul necesar în vederea verificării corectitudinii tuturor calculelor premergător inițierii procedurii de executare silită a obligațiilor fiscale respective”, este menționat în comunicatul emis de SFS.
Totodată, instituția a precizat că, în vederea asigurării unui sistem de administrare fiscală modern, SFS depune ”eforturi conjugate întru dezvoltarea și actualizarea în permanență a serviciilor electronice prestate”.
Государственная Налоговая Служба - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Politică
Serviciul Fiscal de Stat are un nou director: Cine este
Fluxul de știri
0