Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Țara care începe vaccinarea în masă anti COVID-19 în rândul copiilor

© Inquam Photos / OCTAV GANEAVaccin
Vaccin  - Sputnik Moldova, 1920, 15.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Viena începe vaccinarea în masă împotriva coronavirusului a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, a declarat primarul orașului, Michael Ludwig.
BUCUREŞTI, 15 nov – Sputnik. Anunțul făcut de primarul Vienei, Michael Ludwig, despre vaccinarea în masă COVID a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, primeşte un răspuns prudent din partea populației.
„Vaccinurile pentru copiii din această grupă de vârstă erau disponibile anterior doar de la profesioniști privați autorizați și într-o măsură limitată”, a scris primarul pe Twitter.
Vaccinarea copiilor din această grupă de vârstă nu contravine legilor sanitare austriece, a spus primarul. În total, în Viena au fost vaccinați în jur de 1.000 de copii sub 11 ani. În fazele inițiale ale programului de vaccinare vor fi vaccinați 200 de copii pe zi.
Vaccinarea se va face doar cu Pfizer/Biontech, iar copiilor li se va injecta o treime din doza pentru adulți, potrivit Sputnik Italia.
Israel - Sputnik Moldova, 1920, 15.11.2021
Internațional
Când vor putea intra în Israel cei vaccinați cu „Sputnik V”
Fluxul de știri
0