Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Și-a înjunghiat concubinul agresiv pentru a se apăra: Cum s-a întâmplat totul

© Sputnik / Mihai CarausНож
Нож - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2021
Abonare
O femeie și-a înjunghiat concubinul după ce acesta a bătut-o. Totul s-ar fi întâmplat din cauza că cei doi au consumat băuturi alcoolice.
CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Consumul excesiv de alcool a dus la un conflict, care ulterior a trecut în violență. Potrivit Poliției, sâmbătă, în jurul orei 14:30, în satul Olișcani, raionul Șoldănești, o femeie de 35 de ani și-a înjunghiat concubinul de 40 de ani în regiunea cutiei toracice.
Din cauza leziunilor, acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Șoldănești Elena Băetrău a declarat pentru Sputnik Moldova că pe parcursul zilei de ieri, cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între ei a iscat un conflict în urma căruia, bărbatul a lovit femeia în mai multe părți ale corpului.
Femeia, când a văzut că bărbatul devine tot mai agresiv, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat, spune Poliția. Pa acest caz a fost pornit un dosar penal, iar oamenii legii investighează toate circumstanțele.
Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2021
Accidente
Un bărbat a fost lovit din plin de o mașină: Detaliile Poliției despre accident
Fluxul de știri
0