Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat a fost lovit din plin de o mașină: Detaliile Poliției despre accident

Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 14.11.2021
Abonare
S-a ales cu o traumă cranio-cerebrală închisă și cu o contuzie cerebrală după ce a fost lovit din plin de o mașină. Potrivit Poliției, bărbatul de 62 de ani traversa strada neregulamentar.
CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17:50, în apropiere de orașul Fălești. Oamenii legii au fost alertați despre faptul că un bărbat a fost lovit de o mașină și zace la pământ fiind inconștient.
Ajunși la fața locului, ofițerii au stabilit că un tânăr de 27 de ani, aflându-se la volanul unei mașini, a lovit frontal un bărbat de 62 de ani, care traversa strada neregulamentar. În urma impactului, victima a fost transportată de urgență la spitalul din Fălești. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, bărbatul s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală închisă și cu o contuzie cerebrală.
Șoferul automobilului implicat în accident a fost supus testului la alcoolemie care a arătat că acesta nu era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului. Omenii legii stabilesc toate circumstanțele celor întâmplate.
Accident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Accidente
Ultima oră: Încă o persoană implicată în accidentul cu mașina Guvernului a murit
Fluxul de știri
0